Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 90
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1714
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 90
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1714
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Składniki
skł; 15dag masła,25dag cukru,6zółtek,10dag miodu płynnego,30dag zmielonego maku, 5 dag kakao,1 łyz sody,1 łyz cynamonu,3łyz maki ziemniaczanej . Wykonanie; utrzec,masło cukier ,zółtka, dodac miod,zmielony mak i ucierac ok 30 min.Dodac kakao sode cynamon make ziemniaczana i dokładnie wymieszac.Ubic piane z białek dodac do ciasta i delikatnie wymieszac.Piec w temp 180 stopni ok 1 godziny przekroic na 2 placki