Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Serki utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym.Ubić kremówkę,połączyć z serkiem.Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości przegotowanej gorącej wody.Ostudzoną wlać do masy i wymieszać.Dodać rodzynki(zalane wcześniej wrzątkiem i osączone)oraz kawałki ananasa (kilka zostawić do dekoracji).Tortownice napełnić masą i wstawić na godzinę do lodówki.Galaretkę ananasową przyrządzić według przepisu na opakowaniu i odstawić,by ostygła.Wyjąć tortownice z lodówki,na wierzchu masy serowej ułożyć pozostałe owoce i zalać krzepnącą galaretką.Schłodzić w lodówce.