Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 70
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Składniki
Białko oddzielamy od żółtka, ubijamy z szczyptą soli. Do ubitej piany wrzucamy wymieszane wcześnie cukry, miksujemy na wysokich obrotach do momentu rozpuszczenia. Wkładamy masę do rękawa cukierniczego i na blachę wyłożoną papierem do pieczenia robimy nasze bezowe różyczki. Piekarnik rozgrzewamy do 120 stopni termoobieg i pieczemy ok 45min następnie zmniejszamy temperaturę do 90 stopni i również ok 45min podsuszamy. Pozostawiamy w piekarniku do wystygnięcia.