Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Składniki
masa1 margarynę ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym dodajemy po jednym żółtku, po kawałku banany i na koniec tężejącą galaretkę cytrynową.wylewamy na biszkopt upieczony z czterech jajek i wkładamy do lodówki.
masa 2 białka ubijamy na sztywną pianę dodajemy cukier puder i na koniec tężejącą galaretkę wiśniową ubijamy jeszcze chwilę i wylewamy na masę bananową i odstawiamy do zastygnięcia.