Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie się sprawdzają, gdy najdzie nas nagła ochota na coś słodkiego, albo gdy odwiedzą nas niezapowiedziani goście.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1876
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 713
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1876
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 713
Składniki
W misce mieszamy ze sobą wszystkie sypkie składniki (mąkę, kakao, cukier puder i proszek do pieczenia). Dodajemy do nich mleko, olej i jajka. Wszystko miksujemy, aby powstała jednolita masa.
Przekładamy ciasto do żaroodpornych miseczek (lub kubków). Ciasta wlewamy do ¾ wysokości naczynia.
Wstawiamy babeczki do kuchenki mikrofalowej i pieczemy 3 minuty na najwyższej mocy.