Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
białka ubić z cukrem na sztywną pianę partiami dodawać żółtka ,mąkę z amoniakiem, utrzeć gładką masę i połączyć z utartą margaryną ,ciasto podzielić na trzy części i każdą z osobna upiec na złoty kolor
galaretki każdą oddzielnie rozpuścić u 0.5 litra wody tężejące przełożyć ciasto SMACZNEGO