Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, szybkie, syte, smaczne.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
Ziemniaki pokroić w talarki. Włożyć do brytwany, dodać: sól, pieprz, oregano, tymianek, słodką paprykę i 5-6 łyżek oliwy - wymieszać. Postawić na gazie, przykryć pokrywą i obsmażyć ziemniaki, około 15 minut. Dodać pokrojoną w piórka cebulę, i dalej podsamżać. Fileta pokroić w kostkę, zamarynować w oliwie z przyprawą do gyrosa. Dodać do ziemniaków, dodać również skwarki. Smażyć do miękkości mięsa. Około 10-15 minut. Dodać żółty ser i obsypać zieleniną, przykryć pokrywą i gotować do roztopienia sera. Gotowe.