Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zapiekanka z parówkami i kukurydzą"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 85
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1692
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 701
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 85
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1692
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 701
Składniki
Makaron ugotuj, odsącz. Paprykę, cebulę oraz pieczarki pokrój i podsmaż na oleju. Przypraw. Sos przygotuj wg przepisu na opakowaniu, dodaj keczup i trochę musztardy. Kukurydzę odsącz.
W naczyniu żaroodpornym ułóż makaron. Nakryj warzywami, grzybami, kukurydzą, pokrojonymi parówkami. Polej sosem, posyp serem. Zapiekaj 15 minut w temp. 160°C.
Porcje 6
60 min
Cena 1,50 zł
Kalorie 655 kcalŹródło: Bella Relaks