Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 138
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 87
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 138
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 87
Składniki
Makaron gotuję na półtwardo w lekko osolonej wodzie.
Na patelni rozgrzewam 2 łyzki oleju i podsmażam mięso. Dodaję pomidory, sól, pieprz, bazylię i czosnek. Podduszam.
Naczynie żaroodporne smaruję olejem, przekładam makaron, polewam sosem mięsnym, posypujję startą mozzarellą i zapiekam 25 minut w 200 st. C.