Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wytrawne tartaletki z cukinią i brokułami"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1847
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1847
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
<strong>Przepis przysłała Aneta Klimecka z Katowic</strong>
Ciasto: , pół szklanki wody i szczyptę soli wyrób. Włóż na 30 min do lodówki. Ciasto rozwałkuj, wylep foremki, ponakłuwaj. Piecz 20 min w 180°C.
Farsz: cukinię pokrój w kostkę. Czosnek posiekaj, zeszklij na oliwie. Dodaj cukinię i brokuły, podsmaż. Podlej wodą, podduś. Przypraw. Babeczki posmaruj sosem peccorino, napełnij farszem. Piecz 15 min.Źródło: Chwila dla Ciebie