Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Udka umyć, osuszyć, natrzeć oliwą. Musztardę wymieszać z przyprawą do kurczaka. Musztardą natrzeć każde udko, odstawić na godzinę do lodówki. Udka przełożyć do wysmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika. Piec przez około 1,5 godziny.