Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na błyskawiczny obiad. Makaron spaghetti z sosem sojowym smakuje bardzo dobrze - trochę orientalnie. Jak się okazuje, do makaronu nie musi "pływać" w sosie by był naprawdę pyszny. Zanim ugotujemy makaron, podsmażymy spokojnie wszystkie składniki i obiad jest gotowy w 15 minut :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu (zostawić 2 łyżki wody z gotowania). Na patelnię wlać oleju, dodać pokrojoną w małą kostkę cebulę, zeszklić. Pieczarki pokroić na niewielkie kawałki, a marchewkę w cienkie słupki. Zsunąć na patelnię, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, razem smażyć na małym palniku mieszając od czasu do czasu. Wlać wodę z gotowania makaronu i sos sojowy, wymieszać. Dodać makaron, dokładnie wymieszać.