Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam na obiad
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1754
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1754
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę i wrzucić na rozgrzane na patelni masło i zeszklić ją. Czosnek obrać i posiekać, dodać pod koniec smażenia cebulki . Dodać mąkę i zrobić delikatną zasmażkę , następnie dodajemy koncentrat i dokładnie łączymy wszystko razem. Doprawiamy do smaku sola, pieprzem, cukrem, majerankiem, oregano i papryczką. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu, nakładamy na talerze , polewamy sosem i posypujemy startym żółtym serem