Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To dość oryginalny dodatek do wszelkiego rodzaju makaronów i nie tylko. U mnie sprawdził się idealnie ;)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1663
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1663
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Składniki
Na maśle usmażyć pokrojoną drobno cebulę. wlać wino i redukować przez ok. 3-4 min.
Następnie dodać serek mascarpone i przyprawy. Często mieszając zagotować.
Na końcu wlać śmietankę i dokładnie całość połączyć.
Sos idealnie pasuje do wszelkiego rodzaju makaronów i nie tylko... Smacznego!