Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzis zapraszam na super domowy obiadek. Dużo marchewki, kawałek mięska i te ziemniaczki pachnące wędzoną papryką.. coś cudownego!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1883
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 714
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1883
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 714
Składniki
Mięso nacieramy tymiankiem, majerankiem, pieprzem i czosnkiem. Układamy na blaszce razem z marchewką i resztą warzyw. Polewamy piwem. Pieczemy ponad godzinę dwadzieścia przykryte folia aluminiowa (czas pieczenia to ok godzina-1,5 na każdy kg mięsa) Ja pod koniec układam jeszcze ugotowane ziemniaczki, posypuje wędzona słodka papryka i podpiekam z 10min. Smacznego ️