Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące danie ryż z kurczakiem i mieszanką warzywną z kiełkami fasoli Mung i grzybami chińskimi Mun. To super promocja na obiad lub ciepłą kolację dla całej rodziny.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Ryż przygotuj według przepisu na opakowaniu. Filety z kurczaka opłukaj, osusz i pokrój w kostkę posyp przyprawą do kurczaka i podsmaż na oleju na złoty kolor. Odstaw. Zagotuj wodę i dodaj mieszankę chińską blanszuj około 3 minuty, obierz i drobno pokrój imbir, czosnek i chili, następnie podsmaż, dodaj warzywa z mieszanki i kurczaka, wszystko dokładnie wymieszaj całość dopraw solą pieprzem i sosem sojowym.
Mieszankę warzywną możesz wymieszać z ryżem lub wyłożyć na ryż. Podawaj na ciepło.