Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to danie każdemu, kto bardzo lubi szparagi...;)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 419
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19581
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 419
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19581
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i czosnek pokrojone w kostkę. Dodać pokrojony wędzony boczek,. smażyć przez kilka minut. Ryż ugotować we wrzącej, osolonej wodzie. Do boczku dodać obrane i pokrojone szparagi, wymieszać.
Jaja roztrzepać i wymieszać z przyprawami. Ryż z dodatkami zalać jajami i całość delikatnie mieszać do czasu, aż jaja się zetną. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!