Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię takie rolady na wykwintny obiad kiedy spodziewam się wizyty rodzinki, nigdy mnie nie zawiodły i wszystkim bez wyjątku smakowały :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
. Filety rozklepać, posypać przyprawami i posmarować musztardą, połowę boczku, ogórki i cebulę pokroić w cienkie paseczki, wyłożyć na płaty mięsa, zwinąć w rulon i całość obłożyć plastrami boczku. Piec w piekarniku lub kombiwarze ok. 30 minut w temperaturze 180-190 stopni.