Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Curry stosuje się w przyrządzaniu potraw w kuchni indyjskiej. Smak zawdzięczamy odpowiedniemu doborowi kompozycji.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1765
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1765
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
1. Żołądki czyścimy i kroimy na małe kawałki. 2. Zalewamy wodą, dodajemy sól i gotujemy.
3. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Przyprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, przekładamy do pieczarek.
7. Papryki kroimy kostkę również dodajemy do pieczarek.
8. Podlewamy wodą, dodajemy kostkę i prużymy.
9. Wlewamy passatę.
10. Doprawiamy chili oraz curry.
11. Łączmy warzywa z żołądkami, chwilę gotujemy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.