Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg przekładany kaszą gryczaną"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 473
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24421
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 473
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24421
Składniki
Pstrągi oczyść, odfiletuj (skórę zostaw). Skrop sokiem z cytryny, przypraw. Chłodź 15 minut.
Grzybki suszone zalej wrzącą wodą, namocz. Odcedź, drobno pokrój. Kaszę ugotuj w osolonej wodzie z suszonymi grzybami i łyżką oleju. Pieczarki oczyść, pokrój. Przesmaż na łyżce masła. Przypraw.
Ryby pokrój na kawałki, obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju, pod koniec dodając masło. Pstrągi przełóż kaszą i pieczarkami.Źródło: Chwila dla Ciebie