Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z kaczki"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 158
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 407
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 158
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 407
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
Piersi umyj, osusz ręcznikiem, natnij skórę w kratkę, ułóż na patelni i smaż od strony skóry na dużym ogniu 10 minut, przewróć, smaż 4 minuty. Piersi zdejmij z patelni, pozostaw na kwadrans. Mięso ponownie włóż na patelnię skórą do dołu i smaż po 5 minut.
Pomidorki przekrój na pół, ser pokrój w kostkę, orzechy upraż. Na talerzach układaj sałatę, pokrojone w plastry piersi, pomidorki, ser, posyp orzeszkami, dekoruj kwiatami i natką.Źródło: Dobry Tydzień