Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują z zsiadłym mlekiem a najlepiej swojskim... mmm
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 116
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1971
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2722
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 116
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1971
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2722
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Składniki
Ziemniaki obieramy gotujemy do miękkości.Cebule obieramy,smażymy na złoty kolor.dodajemy boczek i smażymy jeszcze 5 min.
Ziemniaki odcedzamy i zasypujemy mąką ziemniaczaną. czekamy 5 min aż mąka się zaparzy,ugniatamy tłuczkiem na gładką masę. Okraszamy usmażonym boczkiem z cebulą.