Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z mięsem mielonym i pieczarkami"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 128
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2031
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2726
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 722
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 128
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2031
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2726
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 722
Składniki
Pokrój pieczarki, cebulę, paprykę oraz ogórki.
Na oleju zeszklij cebulę, przełóż do rondla. Na tym samym tłuszczu podsmaż pieczarki, dodaj do cebuli razem z ogórkami. Podsmaż mięso, włóż do rondla.
Dodaj koncentrat, zalej 2 szklankami wody i duś 20 minut. Włóż paprykę, przypraw bigos i duś jeszcze około 10 minut. Podaj z pieczywem.
Porcje 8 50 min Cena 2,60 zł Kalorie 120 kcal
<strong>Katarzyna Cukier z Domaszna</strong>Źródło: Takie jest życie