Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidorowa z lubczykiem"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1960
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2719
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1960
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2719
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Oczyszczone, obrane i umyte warzywa pokrój w cienkie paski. Ugotuj do miękkości z porcją rosołową, kostką rosołową, zielem angielskim i liściem lauro wym w 4 litrach wody.
Gdy mięso i warzywa będą miękkie, dodaj koncentrat pomidorowy, chwilę gotuj. Na koniec wrzuć prażoną cebulkę i lubczyk (posiekany lub nie). Dopraw, dodaj śmietankę (wg uznania). Podawaj z ryżem albo makaronem.Źródło: Chwila dla Ciebie