Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Podudzia z cytryną i rozmarynem"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1810
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2713
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 710
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1810
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2713
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 710
Składniki
Wymieszaj przyprawy z oliwą i natrzyj mięso. Skrop sokiem z jednej cytryny i wstaw na noc do lodówki.
Następnego dnia włóż mięso do rękawa do pieczenia wraz z pokrojoną w plastry (wcześniej wyszorowaną) cytryną i rozmarynem, zamknij, umieść w brytfannie i piecz w 200oC ok. 40 min.
10 min przed końcem rozetnij rękaw, by mięso się dopiekło.Źródło: Świat kobiety