Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują z młodych ziemniaków, ale i z tych starszych też nie są złe.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Ziemniaki obrać i zetrzeć na grubej tarce, cebulę i żółty ser również ścieramy na grubej tarce. Do tych składników dodajemy mąkę, jajka. Przyprawiamy vegetą i pieprzem wg uznania. Moim domownikom smakują bardziej pikantne. Kładziemy małymi porcjami na rozgrzany olej. Podajemy z gęstą śmietaną.