Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna pizza z wieloma dodatkami.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 161
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 21
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 89
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 423
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 161
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 21
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 89
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 423
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Składniki
Pieczarki--kroimy i dusimy. Cebulę--podsmażamy. Ciasto: mąka + jajko + drożdże rozm. w ciepłym mleku, szczypta soli--wyrabiamy ciasto, dod. olej i dalej wyrabiamy. Blaszke smarujemy olejem i wkładamy ciasto. Na ciasto--cienkie plasterki sera, smarujemy kocentratem pomid. , na to pieczarki, następnie (choc niekoniecznie pokrojoną kiełbasę), i cebulę. Na końcu kładziemy pokrojonego pomidora, posypujemy solą, pieprzem, przyprawami i starkowanym serem. Skrapiamy olejem. Pieczemy ok. 50 min. Smacznego!!!