Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka w nietypowym jabłkowym sosie.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Piersi przekroiłem na cienkie plastry, posypałem papryką, majerankiem, solą i pieprzem. Podsmażyłem na rumiano na prawie suchej patelni.
Jabłka obrałem, pozbawiłem gniazd nasiennych i pokroiłem w ósemki. Cebulę pokroiłem w talarki.
Jabłka z cebulą podlałem sokiem jabłkowym, i smażyłem do momentu gdy jabłka się rozpadły. Dodałem musztardę, sól, pieprz, odrobinę czosnku.
Do gotowego sosu włożyłem piersi i zostawiłem na minimalnym ogniu. Podgrzewałem do czasu podania.