Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis tylko kilka składników. Szybko i smacznie. Idealny na imprezę lub jako dodatek do kanapek.
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 65
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8929
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 134
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 288
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2925
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 65
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8929
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 134
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 288
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2925
Składniki
Pierś kurczaka kroimy na podłużne kawałki. Obsypujemy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Kawałki mięsa zawijamy w plastry boczku.
W miseczce mieszamy miód z musztardą, olejem i pieprzem.
Kawałki kurczaka układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Smarujemy przygotowaną marynatą i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!