Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi z pieczarkami"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Składniki
Ugotowane ziemniaki zmiel. Dodaj obie mąki, jajka, szczyptę soli. Zagnieć ciasto. Rozwałkuj, wytnij duże krążki.
Uduś na maśle pokrojoną cebulę, pieczarki. Przypraw. Porcje farszu nakładaj na krążki. Mocno zlep brzegi. Pierogi obtocz w jajku i bułce tarce. Usmaż na oleju.
Podgrzej śmietanę. Dodaj natkę. Przypraw sos do smaku, polej gorące pierogi.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Bella Relaks