Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi z rosołu nóżki,zrobiłam w warzywach. Pyszne połączenie ,aromatyczne i smaczne.Bardzo polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Obrać mięso z podudzi. Na patelni podsmażyć wszystkie warzywa.Zalać bulionem i gotować około 25 min. Dodać mięso,przyprawy. Mąkę roztrzepać w zimnej wodzie wlać do mięsa.Osobno zahartować śmietanę i również wlać do mięsa. Zagotować i doprawić do smaku jeśli jest jeszcze taka konieczność. Dodać posiekaną natkę. Smacznego życzę!