Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam wam dziś moje mini pulpeciki w sam raz na obiad do na przykład makaronów, ryżu czy kasz kto jak woli, jeśli chcecie przepis zapraszam do zapoznania się z nim
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 121
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1998
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 121
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1998
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wyrobić na jednolitą masę pozostawić aby odpoczęła
Każdy z przygotowanych pulpecików obtoczyć w przygotowanej w salaterce mące i układać na talerzu
Pulpeciki podsmażyć na rozgrzanym oleju następnie wlać wodę wsypać włoszczyznę i sól i poddusić przez 10 - 15 minut pod pół przykrytą pokrywką
Do pulpetów duszących się dodać śmietanę rozprowadzoną z mąką i czosnkiem niedźwiedzim, zagotować na wolnym ogniu do powstania sosu na koniec dodać natkę pietruszki suszoną 1 łyżkę
Pulpeciki można podać z czym kto ma ochotę