Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki makaron z warzywami idealny zarówno na danie główne jak i na kolację.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
1. Ugotuj makaron ryżowy według instrukcji na opakowaniu. 2. Marchewkę i paprykę pokrój w słupki. 3. Warzywa podduś na patelni aż będą miękkie 4. Makaron wymieszaj z warzywami dopraw mieloną papryką i solą. Dodaj pokrojone w kostkę tofu (naturalne lub wędzone). 5. Gotowe danie przełóż na talerz, posyp czarnuszką, dodaj natkę pietruszki. 6. Skrop danie oliwą.