Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś z ogórkiem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 159
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 414
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 159
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 414
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Składniki
Ogórek umyj, obierz ze skórki, pokrój w drobną kosteczkę. Łososia pokrój w cienkie plasterki. Grejpfrut sparz wrzątkiem, obierz ze skórki, wyfiletuj. Opłucz i posiekaj koperek. Czosnek przeciśnij przez praskę.
Olej utrzyj na sos z sokiem wyciśniętym z połowy cytryny. Dodaj czosnek. Dopraw do smaku solą, pieprzem oraz miodem. Na talerzu rozłóż kilka liści sałaty, posyp ogórkiem. Ułóż plasterki łososia. Polej przygotowanym sosem, posyp koperkiem. Ozdób półplasterkami cytryny.
porcji, czas 15 min; porcja – 250 kcal, cena 2,40 złŹródło: Świat kobiety