Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś po tatarsku"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Składniki
Umyte i osuszone filety natrzyj solą oraz pieprzem.
Ser zetrzyj na tarce o najmniejszych oczkach. Posyp nim rybę, umieść ją w naczyniu żaroodpornym i wstaw na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
W tym czasie przygotuj sos: cebulę i podgrzybki drobno poszatkuj, ogórek zetrzyj na tarce. Wymieszaj z majonezem, musztardą, chrzanem, solą i pieprzem.
Gotową rybę polej sosem i serwuj z lampką białego wina.
<strong>Przepis nadesłała: Monika Kubacka</strong>Źródło: Kurier TV