Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Lekka tarta z parówką i brokułami"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1657
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1657
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Składniki
. Ciasto: masło posiekaj z mąką, dodaj pół łyżeczki soli i re sztę składników, zagnieć. Ciastem wylep formę o śr. 26 cm. Schłodź. Piecz 20 min w 180°C.
Nadzienie: brokuł zblanszuj. Parówki pokrój w krążki, fetę w kostkę, pomidory w paski. Trzy białka ubij ze szczyptą soli, dodaj żółtko i śmietanę, połącz. Ciasto posyp bułką tartą, wlej masę białkową. Rozłóż parówki, fetę, brokuły i pomidory. Posyp serem. Piecz 20 min w 170°C.Źródło: Chwila dla Ciebie