Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam :)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1841
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1841
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Cukinie obrac ze skórki i pokroić w kostkę. Papryki również pokroić na większe kawałki. Pomidory obrać ze skórki i pokroić. Ogórki pokroić w krążki ze skórką. Na patelnię wlać oliwę i zeszklić cebulę. Przełożyć do garnka, wrzucić cukinię, papryki i pomidory. Dodać przyprawy. Dusić pod przykryciem, nie dolewać wody ponieważ warzywa ja oddadzą. Pod koniec gotowania dołożyć pokrojoną kiełbaskę i keczup. Smacznego.