Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo z kawałkami mintaja"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20243
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 155
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2145
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2729
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20243
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 155
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2145
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2729
Składniki
Filety umyj i osusz ręcznikiem papierowym, pokrój na porcje, posól i oprósz mąką. Po zarumienieniu na patelni z obu stron odłóż w ciepłe miejsce. Cebulę pokrój w paseczki i podsmaż chwilę w oleju po smażeniu ryb.
Dodaj przecier pomidorowy oraz leczo i duś przez chwilę wszystko razem. Rybę włóż do warzyw i podgrzej. Przed podaniem udekoruj danie plastrami cytryny.Źródło: Na żywo