Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolorowe pierogi"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 77
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 269
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 74
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 77
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 269
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 74
Składniki
Szpinak rozmroź, marchew obierz, zmiksuj w blenderze. Mąkę wymieszaj ze szczyptą soli, podziel na trzy części. Do pierwszej części dodaj szpinak, do drugiej marchew, a trzecią połącz z gorącym sokiem z buraka. Wyrabiaj, aż ciasto będzie elastyczne. Jeśli to konieczne, dodaj wodę.
Kurczaka, cebulę, ser, szczypiorek posiekaj. Masło rozgrzej na patelni i podsmaż na niej wszystkie , przypraw, smaż 5 minut.
Rozwałkuj ciasto, wykrawaj, nadziewaj, formuj uszka, gotuj 5 minut.
CZAS: około 1 godzinaŹródło: Dobry Tydzień