Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kolorowe kanapeczki"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 129
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2043
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2726
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 722
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 129
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2043
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2726
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 722
Składniki
Pomidory sparz wrzątkiem, zanurz na chwilę w zimnej wodzie i zdejmij skórkę. Pokrój w kostkę. Możesz z nich usunąć pestki, ale niekoniecznie.
Bazylię umyj, posiekaj większe liście, mniejsze zostaw w całości. Cebulę i ser pokrój w drobną kostkę. Bagietkę pokrój w kromki o grubości centymetra.
Do misy włóż pomidory, bazylię, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, ser, cebulę, sól i pieprz. Całość polej oliwą z oliwek i delikatnie wymieszaj. Gotową mieszankę układaj na kromkach pieczywa.
CZAS: około 20 minutŹródło: Dobry Tydzień