Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zobaczcie, jak odróżnić polski czosnek od chińskiego! Fot. Christine Vaufrey / Flickr Chiński czosnek jest z reguły dużo większy niż polski. Chiński czosnek jest całkowicie biały. Polski ma raczej fioletowy odcień łusek. Chiński czosnek właściwie nie pachnie lub pachnie bardzo słabo. Ma też delikatniejszy smak. Polski czosnek jest ostry!
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 65
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8927
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 133
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 288
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2923
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 65
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8927
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 133
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 288
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2923
Składniki