Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indycze pulpeciki"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 488
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24470
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 488
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24470
Składniki
Chleb namocz w wodzie, odciśnij. Indyka, chleb, jajko i słonecznik wyrób, przypraw. Uformuj pulpety. Wrzuć do wrzącego bulionu, gotuj 15 min.
Sos: kilka łyżek bulionu wyrób z mąką i jogurtem. Pulpety wyjmij. Do wywaru wsyp marchewkę z groszkiem, wlej olej, dodaj ser. Gotuj 10 minut.
Mieszając, wlej mieszankę jogurtową. Przypraw. Gotuj, aż sos zgęstnieje. Włóż pulpety.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie