Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Hot-dogi z czerwoną kapustą"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1951
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1951
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Kapustę obierz z zewnętrznych liści, cieniutko poszatkuj. Oczyszczoną marchewkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj z kapustą i majonezem. Przypraw sałatkę solą, pieprzem, wegetą.
Bułki przekrój na pół. Włóż do piekarnika i podgrzewaj przez 5 minut (będą gorące i chrupiące). Parówki obierz i podgrzej w gorącej wodzie.
Na gorące bułki połóż sporą porcję sałatki z kapusty, parówkę, polej keczupem. Sałatkę można przyprawić odrobiną octu jabłkowego oraz szczyptą cukru.
Porcje 4
15 min
Cena 1,90 zł
Kalorie 349 kcalŹródło: Bella Relaks