Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz ziołowy z kurczakiem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 403
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 403
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
Ugotowaną kaszę wymieszaj z 2 łyżkami przyprawy do sałatek, trzymaj w cieple.
Obraną cebulę potnij w piórka, podsmaż na oliwie z oliwek razem z czerwoną papryką w proszku.
Następnie dodaj pokrojony w kostkę i posypany resztą przyprawy filet z kurczaka. Dolej pół szklanki wody.
Gdy mięso zmięknie, przygotuj zawiesinę ze szklanki wody i 2 łyżek mąki. Stopniowo wlewaj do gorącego sosu i mieszaj do czasu, aż sos zgęstnieje. Serwuj z ziołową kaszą jęczmienną.Źródło: Kurier TV