Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam coś szczególnego – burgery z łososia ze szpinakiem. Są przepyszne i aromatyczne, nadają się na obiad, na wigilijny stół, a także do hamburgerów. .
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2700
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 696
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 680
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1608
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2700
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 696
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 680
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1608
Składniki
Usuń skórę z łososia i zmiel go w maszynce do mielenia mięsa. Przełóż do miski. Szpinak dokładnie umyj i drobno posiekaj i dodaj do łososia. Wbij jajko do miski oraz dodaj przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Pokrusz ser pleśniowy na małe kawałki. Wymieszaj wszystkie składniki razem z solą, pieprzem, gałką muszkatołową i chili. Dodaj również sok z cytryny. Smaż kotlety na patelni teflonowej bez tłuszczu po około 5 minut z każdej ze stron. Podawaj z ziemniakami w mundurkach lub w formie hamburgerów z bułką grahamką.