Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Fasolka z cukinią"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 32
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 84
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 32
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 84
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Składniki
Umytą porcję rosołową wrzuć do gotującej się wody i zostaw na małym ogniu, by wywar spokojnie się gotował ok. 30-45 minut.
W tym czasie starannie umyj warzywa. Ziemniaki oraz marchewkę obierz i pokrój w kostkę. Odetnij ogonki z fasolki szparagowej, a następnie pokrój je na trzy części.
Po około 45 minutach gotowania się mięsa wrzuć przygotowane ziemniaki z fasolką szparagową, marchewką i groszkiem.
Gdy warzywa będą dość miękkie, dodaj przyprawy i gotuj jeszcze 10 minut.
Przelej zupę do miseczek. Każdą porcję posyp posiekanym koperkiem i pokrojoną w drobną kostkę świeżą cukinią.
<strong>Aneta Klimecka z Katowic</strong>Źródło: Super TV