Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drobiowe zawijańce ze szparagami"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 24
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 101
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 435
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19586
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 24
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 101
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 435
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19586
Składniki
Piersi kurczaka umyj, pokrój na trzy części i lekko rozbij tłuczkiem. Dopraw solą i wstaw do lodówki.
W tym czasie przygotuj szparagi. Obierz je, odetnij twarde końce, umyj i ugotuj w wysokim wąskim garnku.
Ostudzone przekrój na pół i umieść po sześć sztuk na każdym kawałku mięsa. Zwiń je w roladki, owiń sznurkiem, po czym wstaw na 10 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
Gotowe danie rozłóż na sałacie polanej oliwą z oliwek i octem balsamicznym.Źródło: Kurier TV