Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drób z kieszonką paprykowy"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 61
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8921
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 127
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 33
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 279
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2917
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 61
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8921
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 127
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 33
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 279
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2917
Składniki
Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Papryki oczyść, pokrój w kostkę. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż warzywa. Przypraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką.
W filetach wytnij kieszonki. Oprósz solą, pieprzem, skrop sokiem z cytryny i olejem. Kieszonki napełnij warzywami. Otwór zepnij wykałaczkami.
Mięso obsmaż na patelni na oleju z każdej strony. Przełóż do naczynia żaroodpornego. Piecz 20 minut w 180°C.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie