Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Dorsz w chrzanie ze śmietaną"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 80
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 80
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Składniki
Filety rybne oczyść, opłucz. Zalej wodą z niewielką ilością octu, mocz 10 minut. Ryby osącz z zalewy, osusz, natrzyj z obydwu stron solą i pieprzem.
Chrzan obierz, zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Naczynie żaroodporne posmaruj masłem, ułóż ryby, posyp chrzanem. Zalej śmietaną, oprósz solą i pieprzem. Piecz ok. 30 min w 180°C.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość porcji: 8. Cena za porcję: 3,60 zł.
Przepis przysłał Marcin Prorok z Ropy .</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie