Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Domowy fishburger"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 116
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1972
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2722
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 116
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1972
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2722
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Składniki
Mintaja natrzyj solą i pieprzem. Jajko roztrzep. Ryby panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju na złoty kolor.
Bułki przekrój na pół. Podgrzej w opiekaczu lub na suchej patelni, posypanej solą. Posmaruj musztardą, ułóż sałatę, kawałki pomidora, gorącą rybę i plasterek sera. Polej keczupem.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie